Review: tuin Weemhofseiland

Thijs heeft de tuin van onze huidige woning ontworpen, aangelegd en onderhouden. Tijdens de bouw van ons  huis vroeg ik Thijs of hij onze tuin wilde ontwerpen en aanleggen. Vol enthousiasme nam hij de klus aan. Er lag een grof ontwerp, maar Thijs heeft het gedetailleerd uitgewerkt. Hij dacht mee en kwam met creatieve en leuke ideeën. Gras zaaien, graszoden leggen, beplanting, hekwerk, terras aanleggen, muurtjes, trappen en tuinonderhoud. Kortom: een alleskunner. Hij is niet alleen een alleskunner, maar ook zeker creatief, een harde werker en duidelijk in afspraken (en komt ze na). Een paar keer per jaar komt hij voor het grotere onderhoud van de tuin. Altijd gezellig om even bij te praten. En een groot feest voor onze jongste zoon. Want Thijs is, volgens eigen zeggen, zijn vriend. :D Hij vond het geweldig om te kijken als Thijs aan het werk was. En natuurlijk mocht hij hem ook helpen. Geweldig leuk hoe Thijs hem dingen vertelt over de tuin, over tegels zagen en hekwerken plaatsen. Wij kunnen Thijs van harte aanbevelen!

Marleen, (Weemhofseiland, Eelderwolde).

Casper en Thijs samen aan het werk.

Casper en Thijs samen aan het werk.