Review: voor- en achtertuin in Bilthoven

Vorig jaar heeft Thijs onze achtertuin opnieuw aangelegd, dit jaar was de voortuin aan de beurt. We genieten dagelijks van het fantastische resultaat. Thijs heeft ons ontwerp verder uitgewerkt  met veel leuke en praktische ideeën. Hij  kon zich goed inleven in onze wensen, waardoor de tuin echt geworden is zoals we hadden gehoopt. We hebben een deel  van het voorwerk zelf gedaan waarbij Thijs heel flexibel was en we heel prettig  op elkaar af konden stemmen en overleggen.  Thijs werkt heel rustig en netjes, maar alles is ineens razendsnel klaar. Het is goed te merken dat Thijs naast hovenier ook bouwkundige is ; het ontwerp is goed doordacht, straalt rust uit en er is oog voor detail. En zoals al vaker hier genoemd; de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.  We zijn heel blij dat Thijs uit Groningen naar het midden van het land wilde komen!

Heel veel dank Thijs.

Hartelijke groet, Lizzy en Edwin, Bilthoven.